top of page
Woman talking to her therapist while lyi

behandlingen

ER DU I FIGHT, FLIGHT ELLER FREEZE?
BOOK EN GRATIS 10 minutterS INNLEDENDE VURDERING  PÅ TELEFON her:

VED UTBRENTHET, UTMATTELSE og STRESS

Mange som kommer til meg lurer på hvordan de skal bli bedre igjen. Det har blitt for mye, ting fungerer ikke lenger.

 

Mange opplever det som svært frustrerende at de ikke blir bedre. At det tar så lang tid. Det kan også føles som om omgivelsene forventer rask bedring.

Det tar dessverre tid å bli bedre fra utbrenthet og plager forårsaket av kronisk stress. Det som er viktig er å legge det beste grunnlaget for at kroppen kan hele seg.

Det er også viktig å ta de svært tydelige signalene fra kroppen på alvor. Er livet ditt slik du ønsker at det skal være? Har du den jobbsituasjonen du egentlig ønsker deg? Er det noe du ønsker skal være annerledes i livet ditt?

Utbrenthet, selv om det er fryktelig slitsomt og frustrerende når det står på, kan også sees som et svært gunstig "nullpunkt" i livet ditt - der kroppen sier tydelig fra om at du er nødt til å gjøre noen endringer. Dette fungerer ikke lenger. Du kan få det mye bedre! 

Jeg jobber med personer som er utbrente og personer som har stressrelaterte plager. Jeg er en erfaren gestaltterapeut MNGF med praksis siden 2013, i tillegg har jeg medisinskfaglig bakgrunn.

Jeg har satt sammen et spesialtilpasset behandlings- og terapiopplegg for deg som er utbrent, utmattet eller stressa - og som vil ha det bedre i livet ditt.

Behandlingsopplegget består av:

 • Utforskning og kartlegging av symptomene dine. 
  Økt innsikt i stress- og utmattelsesprosessene i kroppen.

 • Kartlegging av hva du trenger for å bli i bedre form. Hvordan best legge til rette for bedring.

 • Avspenningsøvelser. Hjelp til å "lande".

 • Øvelser, verktøy og tips for å roe systemet.
   

 • Hjelp til å sortere og se på veien videre.​ Hva er det egentlig du vil?
  Hvordan kan du få det bedre - slik du ønsker å ha det i livet ditt?
  Trenger du å sette tydeligere grenser, si mer nei - eller å sørge for at behovene dine er oppfylt i større grad i livet ditt?

 • Jeg kan bistå deg med å vurdere i forhold til evt. sykemelding/tilbakegang til arbeid.

 • Råd i forhold til kommunikasjon med fastlege, arbeidsgiver, NAV.

Bedre balanse

I mange tilfeller handler bedring fra utbrenthet om å legge til rette for å styrke den parasympatiske aktiviteten (den delen av nervesystemet som hjelper deg å roe ned og lade opp), og dempe den sympatiske aktiviteten (stressresponsen).

Bedring handler i like stor grad om å legge til rette for et liv der du trives bedre, der du har mindre av faktorene som har ledet til at du har blitt utbrent - og mer av de tingene du ønsker å ha i livet ditt.

Ikke vær redd for at gestaltterapi er for slitsomt for deg akkurat nå: Dette er ikke vanlig gestaltterapi - dette er skreddersydd for deg som er utbrent, sliten eller stressa. Jeg vet hvor sliten du er.

Mange opplever at videosamtale er veldig godt egnet ved utbrenthet og utmattelse - når du trenger å spare energi og tid.

Woman in lavender flowers field at sunse
bottom of page