Woman talking to her therapist while lyi
ER DU I FIGHT, FLIGHT ELLER FREEZE?

Behandlingen

BOOK EN GRATIS 15 minutterS INNLEDENDE VURDERING  PÅ TELEFON her:

BEHANDLING FOR deg som er sliten

Mange som kommer til meg lurer på hvordan de skal bli bedre igjen. Det har blitt for mye, ting fungerer ikke lenger. Mange opplever det som frustrerende at de ikke blir bedre. At det tar så lang tid. Det kan også føles som om omgivelsene forventer rask bedring.

Det tar tid å bli bedre fra utbrenthet og plager forårsaket av kronisk stress. Men det er viktig å legge det beste grunnlaget for at kroppen kan hele seg.

Jeg jobber med personer som er utbrente og personer som har stressrelaterte plager. Jeg er en erfaren gestaltterapeut MNGF med praksis siden 2013, i tillegg har jeg medisinskfaglig bakgrunn. Jeg har satt sammen en spesialtilpasset behandling for deg som er utbrent eller stressa.

Behandlingen består av:

  • Utforskning og kartlegging av symptomene dine. Økt innsikt i stress- og utmattelsesprosessene som foregår fysiologisk i kroppen din.

  • Kartlegging av hva du trenger for å bli i bedre form. Hvordan best legge til rette for bedring.

  • Avspenningsøvelser. Hjelp til å "lande".

  • Øvelser, verktøy og tips for å roe systemet.

  • Hjelp til å sortere og se på veien videre.

Jeg kan bistå deg med å vurdere i forhold til evt. sykemelding/tilbakegang til arbeid. Bistår også med råd i forhold til kommunikasjon med fastlege, arbeidsgiver, NAV.

Bedre balanse

I mange tilfeller handler bedring om å legge til rette for å styrke den parasympatiske aktiviteten (den delen av nervesystemet som hjelper deg å roe ned og lade opp), og dempe den sympatiske aktiviteten (stressresponsen).

Ikke vær redd for at gestaltterapi er for slitsomt for deg akkurat nå: Dette er ikke vanlig gestaltterapi - dette er skreddersydd behandling for deg som er utbrent, sliten eller stressa. Jeg vet hvor sliten du er.

Velg gjerne videosamtale hvis du er for sliten til å komme til kontoret eller har lite tid til reise.

Woman in lavender flowers field at sunse