Woman talking to her therapist while lyi
ER DU I FIGHT, FLIGHT ELLER FREEZE?

Behandlingen

BEHANDLING FOR deg som er sliten

Mange som kommer til meg lurer på hvordan de skal bli bedre igjen. Det har blitt litt mye, ting fungerer ikke lenger. Mange opplever det som frustrerende at de ikke blir bedre.

Det tar tid å bli bedre fra utbrenthet og plager forårsaket av kronisk stress. Det er viktig å gi kroppen den tiden den trenger.

Jeg er gestaltterapeut MNGF og i tillegg har jeg medisinsk kunnskap om nervesystemet og hormoner. Jeg har satt sammen en spesialtilpasset behandling for deg som er utbrent eller sliter med stressproblematikk.

Du trenger ikke engang sitte oppreist i en stol - du kan ligge behagelig og hvile, hvis du ønsker.

HVIS DU FORETREKKER DET, ELLER HVIS DU BOR ANDRE STEDER I LANDET, KAN DU VELGE TIMER FRA DITT EGET HJEM, OVER VIDEOSAMTALE ELLER TELEFON. MANGE SOM ER UTBRENTE OPPLEVER DETTE SOM ET GODT ALTERNATIV.

Psykoterapi-behandlingen består av følgende:

  • Økt innsikt i stress- og utmattelsesprosessene som du opplever i kropp og sinn. Få økt kunnskap om hva som skjer i kroppen din, utfra hvordan det autonome nervesystemet og aktuelle hormoner virker i kroppen.

  • Avspenningsøvelser. Hjelp til å "lande" en stresset kropp.

  • Hjelp til å sortere og se på ulike løsninger for deg videre.

Bedre balanse

I mange tilfeller handler bedring om å legge til rette for å styrke den parasympatiske aktiviteten (den delen av nervesystemet som hjelper deg å roe ned og lade opp), og dempe den sympatiske aktiviteten (stressresponsen).

Ikke vær redd for at gestaltterapi er for slitsomt for deg akkurat nå: Dette er ikke vanlig gestaltterapi - dette er skreddersydd behandling for deg som er utbrent, sliten eller stressa.

Jeg vet hvor sliten du er.

Woman in lavender flowers field at sunse